Malibu Campers

Carthago oprichter Karl-Heinz bracht in 1979 de eerste Malibu modellen op straat. Vanaf het begin werden de campers van het merk Malibu al kwalitatief op het hoogste niveau gemaakt. De reden hierachter is het overnemen van de kwaliteiten uit de premium klasse. Zoals het bijzondere karakter, de hoogwaardige technologie en slimme oplossingen. Daardoor hebben de Malibu Campers zich tot op de dag van vandaag sterk weten te onderscheiden in de camperbouw. Ook Kenners bevestigen het. ‘Met voor het merk onderscheidende kwaliteitskenmerken en een unieke meerwaarde garantie bepalen de huidige campers van het merk Malibu’s de volledig nieuwe maatstaven.’

Het doel van het merk Malibu campers

Het doel is de beste campingbus in haar klasse te zijn. Hierbij komt ook nog om u de beste vakantiemomenten van uw leven te bezorgen.

Malibu ontwerpt en bouwt al meer dan 50 jaar recreatievoertuigen. Zij hebben de kunst van indelen en ontwerpen geleerd. Zodat alles op de juiste plaats staat. Deze ervaring wordt dan ook gebruikt bij elk voertuig.

Alleen het merk Malibu Campers biedt de combinatie van innovatieve oplossingen zoals:

  • Diverse slaapkameropstellingen
  • Ergo-badkamers in hotelstijl
  • Flexibele opslag
  • Optimale en unieke panoramische ramen
  • Slimme keukens

Alle modellen zijn ontworpen om te presteren. Alles is nauwkeurig ontwikkeld en getest op veiligheid. Net als comfort en plezier tijdens uw vakanties. Deze campers van het merk Malibu zijn gemaakt voor blijvend genoegen.

Met velen jaren ervaring helpen de medewerkers van Hiddink u met veel plezier. Zo kunt u gegarandeerd de beste Malibu Camper vinden die bij u past.

Benieuwd naar het aanbod van het merk Malibu bij Hiddink? Zo ja, kom dan langs of maak een afspraak. Zo kunt u alle typen campers bekijken in onze showroom van 3000M2.

Malibu Campers heeft zelf ook een eigen site. Bent u benieuwd naar het aanbod van het merk Malibu? Klik dan hier om naar hun website te gaan.

Bekijk hier een video van het merk Malibu over de Camper Semi Integraal / Integraal. Door op de video hier beneden te klikken.

Malibu Camper catalogus 2020
Blader hier door de online catalogus van 2020 van het merk Malibu. Klik op de pagina’s om een vergroting te zien.