Malibu Campers Dealer

Carthago-oprichter Karl-Heinz bracht in 1979 de eerste Malibu-modellen op straat. Vanaf het begin werden de campers al kwalitatief op het hoogste niveau gemaakt. De reden hierachter is het overnemen van het bijzondere karakter, de hoogwaardige technologie en ingenieuze oplossingen uit de premium-klasse. Daardoor hebben de Malibu Campers zich tot op de dag van vandaag sterk weten te onderscheiden in de camperbouw. Ook Kenners bevestigen het: ‘Met voor het merk karakteristieke kwaliteitskenmerken en een unieke meerwaarde-garantie definiëren de huidige Malibu’s volledig nieuwe maatstaven.’

Het doel is de beste campingbus in haar klasse te zijn. Hierbij komt nog u de beste vakantiemomenten van uw leven te bezorgen.

Malibu ontwerpt en bouwt al meer dan 50 jaar recreatievoertuigen. Zij hebben de kunst van indelen en construeren geleerd, zodat alles op de juiste plaats staat. Deze ervaring wordt dan ook gebruikt bij elk voertuig.

Alleen Malibu Campers biedt de combinatie van innovatieve oplossingen zoals:

  • Diverse slaapkameropstellingen
  • Ergo-badkamers in hotelstijl
  • Flexibele opslag
  • Optimale en unieke panoramische ramen
  • Slimme keukens

Alle modellen zijn ontworpen om te presteren. Alles is nauwkeurig ontwikkeld en getest op veiligheid. Evenals comfort en plezier tijdens uw vakanties. Gemaakt voor blijvend genoegen.

Met tientallen jaren ervaring helpen de medewerkers van Hiddink u met veel plezier. Zo kunt u gegarandeerd de beste Malibu Camper vinden die bij u past.

Benieuwd naar de Malibu Campers bij Hiddink? Zo ja, kom dan langs of maak een afspraak. Zo kunt u alle nieuwste type campers bekijken in onze showroom van 3000M2.

Malibu Campers heeft zelf ook een eigen site. Bent u benieuwd naar het aanbod van Malibu? Klik dan hier om naar hun website te gaan.

Malibu Camper Semi Integraal / Integraal

Malibu Camper catalogus 2020
Blader hieronder door de Malibu camper online catalogus van 2020. Klik op de pagina’s om een vergroting te zien.