Malibu Camper dealer

De eerste Malibu-modellen die Carthago-oprichter Karl-Heinz Schuler in 1979 op straat bracht, waren kwalitatief al van het hoogste niveau. Het overnemen van het bijzondere karakter,  de hoogwaardige technologie en ingenieuze oplossingen uit de premium-klasse in de camperbouw onderscheidt Malibu Campers tot op de dag van vandaag. Kenners bevestigen het: met voor het merk karakteristieke kwaliteitskenmerken en een unieke meerwaarde-garantie definiëren de huidige Malibu’s volledig nieuwe maatstaven. Het doel is de beste campingbus in haar klasse te zijn – om u de beste vakantiemomenten van uw leven te bezorgen.

Malibu Campers ontwerpt en bouwt al meer dan 50 jaar recreatievoertuigen. Malibu Campers heeft de kunst van indelen en construeren geleerd, zodat alles op de juiste plaats staat, en gebruikt deze ervaring bij elk voertuig.

Alleen Malibu Campers biedt de combinatie van innovatieve oplossingen als slimme keukens, ‘Ergo’-badkamers in hotelstijl, diverse slaapkameropstellingen, optimale en flexibele opslag en unieke panoramische ramen.

Alle Malibu Campers zijn ontworpen om te presteren. Alles is nauwkeurig ontwikkeld en getest op veiligheid, comfort en plezier tijdens uw vakanties. Gemaakt voor blijvend genoegen.

Benieuwd naar de Malibu Campers bij Hiddink? Kom langs om het nieuwste type Malibu campers te bekijken in onze showroom.

Malibu Camper Semi Integraal / Integraal

Malibu Campers catalogus 2019
Blader hieronder door de online Malibu Campers 2019 catalogus. Klik op de pagina’s om een vergroting te zien.