Camper kopen?

Wilt u nou een camper of kampeerauto kopen? Bekijk dan hieronder ons aanbod en de prijzen.

Voor extra vragen of een afspraak maken kunt u contact met ons opnemen door hier te klikken.
Of u kunt langskomen bij ons in de showroom om alle campers te zien. Dan kunt u persoonlijk al uw vragen stellen en ook in de camper even een kijkje nemen.
Voor meer informatie over het merk Malibu zelf klik dan hier.

Malibu Camper

Carthago oprichter Karl-Heinz bracht in 1979 de eerste Malibu modellen op straat. Vanaf het begin werden de campers van het merk Malibu al kwalitatief op het hoogste niveau gemaakt. De reden hierachter is het overnemen van de kwaliteiten uit de premium klasse. Zoals het bijzondere karakter, de hoogwaardige technologie en slimme oplossingen. Daardoor hebben de Malibu Campers zich tot op de dag van vandaag sterk weten te onderscheiden in de camperbouw. Ook Kenners bevestigen het. ‘Met voor het merk onderscheidende kwaliteitskenmerken en een unieke meerwaarde garantie bepalen de huidige campers van het merk Malibu’s de volledig nieuwe maatstaven.’

Het doel is de beste campingbus in haar klasse te zijn. Hierbij komt ook nog om u de beste vakantiemomenten van uw leven te bezorgen.

Malibu ontwerpt en bouwt al meer dan 50 jaar recreatievoertuigen. Zij hebben de kunst van indelen en ontwerpen geleerd. Zodat alles op de juiste plaats staat. Deze ervaring wordt dan ook gebruikt bij elk voertuig.

Alleen het merk Malibu Campers biedt de combinatie van innovatieve oplossingen zoals:

  • Diverse slaapkameropstellingen
  • Ergo badkamers in hotelstijl
  • Flexibele opslag
  • Optimale en unieke panoramische ramen
  • Slimme keukens

Alle modellen zijn ontworpen om te presteren. Alles is nauwkeurig ontwikkeld en getest op veiligheid. Net als comfort en plezier tijdens uw vakanties. Deze campers van het merk Malibu zijn gemaakt voor blijvend genoegen.

Met velen jaren ervaring helpen de medewerkers van Hiddink u met veel plezier. Zo kunt u gegarandeerd de beste Malibu Camper vinden die bij u past.

Benieuwd naar het aanbod van het merk Malibu bij Hiddink? Zo ja, kom dan langs of maak een afspraak. Zo kunt u alle typen campers bekijken in onze showroom van 3000M2.