Tweedehands camper kopen?

Wilt u nou een tweedehands camper kopen bij Hiddink. Kijk dan hieronder voor het verschillende aanbod aan merken en prijzen. U kunt ook langskomen in onze showroom, maak gelijk een afspraak.

Met veel plezier en aandacht helpen wij van Hiddink u om de camper te vinden die bij u past. Door tientallen jaren ervaring kunnen wij u uitgebreid al uw opties uitleggen en zo nodig advies geven.

Ga voor veiligheid en zekerheid en kies voor een Hiddink occasion.

 1 jaar Bovag Garantie

Als u kiest voor een Hiddink Occasion dan profiteert u van maar liefst 1 jaar volledige garantie onder de Bovag voorwaarden!
Wilt u nou weten wat deze Bovag voorwaarden precies inhouden klik dan hier voor meer informatie.

10% korting in de kampeershop

Wilt u nou lekker op vakantie met de camper, maar zoekt u nog kampeer benodigdheden zoals bijvoorbeeld kampeerstoeltjes, gasflessen, kleding, tenten, slaapzakken etc. Dan is dit het moment, bij aanschaf van een Hiddink occasioan krijgt u nu 10% korting op alle aankopen die u doet in onze kampeershop!

Dus waar wacht u nog op, maak snel een afspraak om langs te komen! Dan kunt u uw perfecte Hiddink occasion bezichtigen, met eventuele vragen kunt u dan gelijk bij ons terecht. Wij geven voor ieder advies op maat.