Caravan dealer

Hiddink biedt u meer dan 100 verschillende caravans met vele extra opties. Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan in deze prachtige reis in het vinden van de perfecte caravan. Onze enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar om deze reis zo gemakkelijk en plezierig te maken.

In onze showroom hebben wij onze topmerken Adria, Fendt en Kabe staan. Van deze merken zijn wij dealer en daarom presenteren wij het hele jaar door de volledig actuele modellenlijn van deze caravans. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom bij Hiddink caravans en recreatie!

Adria caravans

Adria Caravan Adora- Hiddink

De caravans van Adria zijn intelligent ontworpen en hebben hierdoor veel prijzen gewonnen. Gemaakt in één van de meest geavanceerde caravan- en camper fabrieken van Europa maakt het tot de perfecte caravan.

Fendt caravans

Fendt Caravan - Hiddink Campers & Caravans

Het succes van het merk Fendt is gebaseerd op “het beleven van de werkelijke waarden”. Daarom hoeft u tijdens uw vakantie maar met één ding bezig te zijn: Genieten.

KABE caravans

Kabe royal caravan - Hiddink

De caravans van KABE zijn altijd klaar voor avontuur, ook midden in de winter. De standaard vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte in de hele caravan.