Caravanverzekering

Uw caravan kunt u hier optimaal verzekeren!

Zonder zorgen op vakantie gaan? Dat kan! De caravanverzekering van Hiddink helpt u hierbij. Hiddink maakt namelijk onderscheid tussen de nieuwe en gebruikte caravans. Op deze manier kunnen wij de meest optimale caravanverzekering voor u aanbieden. Zo maken wij uw vakantie helemaal compleet.

Bekijk hieronder de verschillende verzekeringen die wij u kunnen aanbieden.

 5 jaar nieuwwaarde voor nieuwe caravans
Uw nieuwe caravan is maar liefst 5 jaar lang verzekerd op basis van de nieuwwaarde. Daarna krijgt u als u alle waarde verliest de dagwaarde met 10% meer uitgekeerd.
Als u al een caravan heeft en de eerste eigenaar bent, dan komt u ook in aanmerking voor deze nieuwwaarderegeling. Dit aanbod geldt alleen wanneer uw caravan op het moment van afsluiten niet ouder is dan 3 jaar.
 3 jaar aanschafwaarde voor gebruikte caravans
Uw gebruikte caravan is na aankoop 3 jaar verzekerd op basis van aanschafwaarde. Daarna krijgt u bij totaal verlies de dagwaarde met 10% meer uitgekeerd.

Aanvullende mogelijkheden

  1. Hagel en storm dekking: Een aanvullende dekking die uitkeert bij hagel- en stormschade. U ontvangt 70% korting op deze aanvullende dekking indien de caravan beschikt over een hagelbestendig dak.
  2. Verhaalrechtsbijstand: Verleent de juridische hulp bij het verhalen van een schade in het buitenland.

Aveco Caravan Schade Service

  • Standaard eigen risico van € 250,- vervalt bij schadeherstel door Hiddink Caravans & Campers
  • De fabrieksgarantie blijft van kracht bij schadeherstel door de merkdealer
  • Professionele reparatie
  • Zorgeloze financiële afwikkeling

Bereken hieronder uw premie