Fendt Caravan Dealer

Het succes van het merk Fendt is gebaseerd op “het beleven van de werkelijke waarden”. Daarom is de Fendt caravan een rijke mix van doordachte functionaliteit, tijdloos design en een hoog uitrustingsniveau. Hierdoor hoeft u tijdens uw vakantie maar met één ding bezig te zijn: Genieten.

Hiddink Caravans & Campers is al vanaf juni 1994 een trotse Fendt dealer. Daarom kunnen wij u met tientallen jaren ervaring uitgebreid al uw opties uitleggen en zo nodig advies geven. We hebben op deze manier al honderden mensen kunnen helpen. Ook doen wij dit met veel plezier en aandacht. Laat ons ook u helpen met uw zoektocht!

Wilt u nog meer te weten komen over het merk Fendt? Zo ja, klik dan hier om naar de website van Fendt te gaan voor meer informatie.

Ziet u de Fendt Caravan wel zitten, maar twijfelt u tussen nieuw of tweedehands? Neem dan gerust een kijkje bij ons aanbod tweedehands caravans. De kwaliteit van de caravans zorgt er namelijk voor dat ze tientallen jaren mee gaan. Ook alle tweedehands caravans zijn nog net als nieuw. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan hier een kijkje.

Ook de nieuwe caravans kunt u online bekijken. Zowel de nieuwe Fendt caravans als nieuwe caravans van onze andere merken Adria en Kabe zijn hier te vinden.

Benieuwd naar de Fendt caravans van Hiddink? Zo ja, maak een afspraak of kom langs om de nieuwste types Fendt Caravans te bekijken in onze showroom. Wij zien u graag in de showroom.

Bekijk hier de onderstaande Duitse video van Fendt Caravans 2019

Fendt caravans catalogus 2020
Blader hieronder door de online catalogus van Fendt uit 2020.

Bekijk onderstaande Duitse video van ‘Die Fendt-Caravan Neuheiten 2020’

Bekijk onderstaande Duitse video van ‘Der Fendt-Caravan SAPHIR 2020’