Kabe Caravan Dealer

Al begin jaren zestig begon Kabe in Tenhult in de Zweedse provincie Småland met de fabricage van caravans. In de afgelopen 50 jaar hebben zij geleerd welke eisen een klimaat als het onze stelt. Hierdoor hebben zij de verschillende types van de Kabe caravan voortdurend verbeterd en geperfectioneerd.

Ontwikkelingen

De ontwikkeling van Kabe wordt gekenmerkt door visie, nieuwe ideeën en het vermogen om deze in praktijk te brengen. De ambitie om het verblijf in de caravan comfortabeler en aangenamer te maken, heeft geleid tot een aantal unieke oplossingen. Zo is Kabe niet in de laatste plaats op het gebied van belangrijke functies zoals verwarming en ventilatie. De Kabe caravan is dan ook ideaal om mee te nemen op wintersport!

Kabe loopt al een halve eeuw voorop in de ontwikkeling van caravans. Zo heeft Kabe op verschillende uitvindingen octrooi aangevraagd. Bijvoorbeeld over haar unieke systeem van vloerverwarming of haar zelf ontwikkelde kunststof balken met ingegoten luchtkanalen. Het geoptimaliseerde ventilatiesysteem VarioVent is een gepatenteerde oplossing die u in geen enkele andere caravan zult aantreffen.

Hiddink Caravans & Campers is vanaf oktober 2004 een trotse Kabe caravans dealer. Wij vertellen u graag meer over dit unieke merk. Wilt u echter nog meer te weten komen over Kabe? Klik dan hier om naar de website van Kabe te gaan.

Benieuwd naar de Kabe Caravans bij Hiddink? Zo ja, maak hier een afspraak of kom langs. Zo kunt u alle nieuwste type Kabe caravans bekijken.

KABE caravans catalogus 2019
Blader hieronder door de online KABE Caravan catalogus 2019. Klik op de pagina’s om een vergroting te zien.

Bekijk hieronder een KABE caravans promotievideo 2018

Bekijk hieronder een video over de KABE Tower 880 jubileumversie

Bekijk hieronder een Zweedse video van de KABE Imperial 630 TDL FK KS 2017

Bekijk hieronder een Zweedse video van de KABE Classic 780 DGDL 2017

Bekijk hieronder een Zweedse video van de KABE Royal 600 GLE KS

Bekijk hieronder een Zweedse video van de KABE Classic 560 2017