Kabe Caravan Dealer

Al begin jaren zestig begon het merk Kabe in Tenhult in de Zweedse provincie Småland. Hier werden de caravans gemaakt. In de afgelopen 50 jaar hebben zij geleerd welke eisen een klimaat als het onze stelt. Hierdoor hebben zij de verschillende types van de Kabe caravan voortdurend verbeterd en geperfectioneerd.

Ontwikkelingen

De ontwikkeling van het merk Kabe wordt gekenmerkt door zijn visie, nieuwe ideeën en het vermogen om deze in praktijk te brengen. De ambitie om het verblijf in de caravan comfortabeler en aangenamer te maken. Heeft geleid tot een aantal unieke oplossingen. Zo is Kabe niet in de laatste plaats op het gebied van belangrijke functies zoals verwarming en ventilatie. De Kabe caravan is dan ook ideaal om mee te nemen op wintersport!

Het merk Kabe loopt al een halve eeuw voorop in de ontwikkeling van caravans. Zo heeft Kabe namelijk ook op verschillende uitvindingen een octrooi aangevraagd. Bijvoorbeeld over haar unieke systeem van vloerverwarming. Of haar zelf ontwikkelde kunststof balken met ingegoten luchtkanalen. Het geoptimaliseerde ventilatiesysteem VarioVent is een oplossing waar een patent op zit. Daardoor zult u die in geen enkele andere caravan aantreffen.

Hiddink Caravans en Campers is vanaf oktober 2004 een trotse Kabe caravans dealer. Wij vertellen u graag meer over dit unieke merk. Wilt u echter nog meer te weten komen over Kabe? Klik dan hier om naar de website van het merk Kabe te gaan voor meer informatie.

Benieuwd naar het aanbod caravans van het merk Kabe hier bij Hiddink? Zo ja, maak hier een afspraak of kom langs. Zo kunt u alle nieuwste types Kabe caravans bij ons bekijken.

Bekijk hier door de ‘Det goda livet 2020.’ Van het merk Kabe.

KABE caravans catalogus 2020

Blader hier de online Caravan catalogus uit 2020 van het merk Kabe.

Bekijk hier de caravans promotievideo uit 2018 van het merk Kabe.

Bekijk hier een video van het merk KABE over de Tower 880 jubileumversie

Bekijk hier een Zweedse video van het merk KABE over de Imperial 630 TDL FK KS uit 2017

Bekijk hier een Zweedse video van het merk KABE over Classic 780 DGDL uit 2017

Bekijk hier een Zweedse video van het merk KABE  over de Royal 600 GLE KS

Bekijk hier een Zweedse video van het merk KABE over de Classic 560 uit 2017