Adria caravans

Adria, een merk dat zich in de afgelopen 50 jaar bewezen heeft. Het Sloveense merk staat bekend om haar sterke prijs-kwaliteitsverhouding, de lichtgewicht constructie en het onderscheidende design. Er staan verschillende modellen in onze showroom, van de compacte Action tot de royale Adora. Bekijk onze actuele voorraad Adria caravans hier of neem contact met ons op voor een afspraak.

Adria caravans modellen 2022

01

Adria Adora

Adora is de meest verkochte caravan en daarom als eerste vernieuwd. Maak kennis met de nieuwe generatie Adora. Het panoramavenster voor is groter, de toegangsdeur is breder en het kenmerkende Adria silhouet is gemoderniseerd. Het nieuwe interieur is elegant, ruim en licht.

02

Adria Alpina

Tekst er naast: Onze luxe vier seizoenen caravan met het onderscheidende Adria silhouet en uniek panorama venster. Comprex constructie, Alde verwarming en unieke isolatie eigenschappen. Elegant en modern, voel u thuis in Alpina.

03

Adria Altea

Altea, KCK Caravan van het Jaar 2014 en daarna winnaar van diverse internationale prijzen, is nog altijd de favoriet in de Benelux. Lichter van gewicht, waardoor je veel eigen spullen mee kunt nemen. Praktische indelingen met diverse slaapkameropstellingen.

04

Adria Aviva

Winnaar van de Europese Innovatie Award, de Aviva. Origineel en uniek in zijn soort. Makkelijk in het gebruik. Voel je thuis in het eigentijdse lichtgewicht interieur met innovatieve oplossingen en toepassingen.

05

Adria Action

De lichtgewicht en stijlvolle Action. Met behoud van de originele vormgeving is er keuze uit 3 exterieur accentkleuren met bijpassende grafische elementen. Er zijn 4 indelingen met interieurlengtes variërend van 3,60 m. tot 3,90 m.

INTERESSE IN EEN

Adria caravan?

Bij Hiddink Caravans & Campers hebben we diverse Adria modellen in onze showroom staan. U bent van harte welkom deze én andere modellen te komen bekijken. Liever eerst even online oriënteren? Dat kan ook. Voor een afspraak in onze showroom kunt u hieronder een afspraak maken.

Video’s Adria caravans

Adria

Alleen het merk Adria biedt de combinatie van innovatieve oplossingen zoals:

  • Slimme keukens
  • Ergo-badkamers in hotelstijl
  • Diverse slaapkameropstellingen
  • Optimale en flexibele opslag
  • Unieke panoramische ramen.

Op Koningsdag 27 april zijn wij gesloten.

Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.