Voortenten specialist

Kamperen in luxe, genieten van de vrijheid en de mooie omgeving van uw vakantiebestemming. Goede luifels en voortenten helpen om deze wensen te voldoen.

Hiddink Caravans en Campers is dealer van merken zoals Isabella, Ventura, Thule en Unico. Bovendien is Hiddink een trotse Doréma sterdealer en hebben wij een uitgebreid Doréma, Isabella en Unico assortiment in onze showroom staan.

Dus maak een afspraak of kom langs in onze showroom!

Wij beschikken tevens over een aparte afdeling waar verschillende voortenten en luifels staan geshowd.

Ons voortenten aanbod

Isabella Capri North
Isabella Commodore Seed
Isabella Eclipse Luifel
Isabella Sunshine Plus met Front
Isabella Sun Z luifel
Isabella Shadow luifel
Dorema Mutinova Excellent met tussenwand
Dorema Mistral ''Viva Special''
Dorema Magnum Air
Dorema Garda 270
Unico Milaan met petluifel
Unico Verona
Unico Bologna 280 met petluifel
Ventura Pacific 250

Onze merken

Doréma

hiddink_voortenten_dorema_president

Doréma is de specialist in voortenten en luifels. Zij ontwerpen en maken topkwaliteit voortenten voor alle gangbare modellen caravans en leveren daarbij een compleet programma accessiores en onderdelen.

Isabella

hiddink_voortenten_isabella_voortent

De hoogwaardige producten van Isabella kenmerken zich door de innovatieve details en de praktische gebruiksmogelijkheden. Isabella bekommert zich zelfs om de kleinste details, omdat ook juist die een bijdrage leveren om de mooiste dagen van het jaar tot een plezierige belevenis te maken.

Ventura

hiddink_voortenten_ventura_atlantic

Ventura voortenten zijn ontworpen in Denemarken door specialisten met meer dan 50 jaar ervaring. Dat betekent optimale kwaliteit en weldoordachte functionaliteit. Dit is dus ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs!

UNICO

Unico Voortenten & Luifels - Hiddink Campers & Caravans

Voortenten en luifels van het merk UNICO staan bekend om de ronde vorm. Deze kenmerkende boogstok constructie zorgt er voor dat de voortenten en luifels makkelijk op te zetten zijn, uiterst stormvast zijn en de perfecte afwatering hebben. Daardoor heeft UNICO unieke tenten, voor mensen die iets te wensen hebben.

Thule

hiddink_thule_luifel

Met Thule luifels en accessoires kunt u zichzelf beschermen tegen de elementen en een mooie plek voor u zelf creëren. Geniet van het prachtige buitenleven met het gemak van een Thule luifel waarbij u kunt kiezen uit gemotoriseerde of handmatige bediening.

Voortenttapijt

hiddink_voortenttapijt

Wij hebben verschillende afmetingen en dessin tapijten. Zowel bolon als aerotex tapijt. Tevens beschikken wij over verschillende soorten ondervloeren, zoals IsabellaFloor maar ook grondzeilen zijn er in verschillende afmetingen.