Doréma Voortenten & Luifels

Doréma is sinds 1987 de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Zo ontwerpen en produceren ze ook in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiksvriendelijk kampeerproduct. Nadat een kritische eindcontrole is uitgevoerd, krijgen alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met daarbij 2 jaar garantie.

Doréma maakt het u makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij een programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

In onze showroom kunt u alle soorten voortenten & luifels bekijken. Hierbij kunt u ook bij de medewerkers van Hiddink terecht voor eventueel advies en/of hulp. Wij van Hiddink helpen u graag bij kiezen van de perfecte voortent of luifel bij u caravan. Uw vakantie begint bij Hiddink!

Benieuwd naar de zeer uitgebreide voortenten & luifel collectie bij Hiddink? Maak hier een afspraak en kom langs om de nieuwste typen voortenten & luifels van Doréma te bekijken in onze showroom.

Bekijk hieronder de opbouwinstructie voor de voortenten van Doréma:

Bekijk hieronder de bedrijfsvideo van Doréma:

Doréma catalogus 2019
Blader hieronder door de online Doréma catalogus. Klik op de pagina’s om een vergroting te zien.