Doréma Voortenten & Luifels

Het merk Doréma is sinds 1987 de beste in caravan voortenten en luifels. Zo ontwerpen en maken ze ook in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Verder zijn alle voortenten gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen. Daarnaast wordt alles met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiksvriendelijk kampeerproduct. Hierna wordt er nog een eindcontrole uitgevoerd. Wanneer deze controle gehaald is, krijgen alle tenten een kwaliteitscertificaat van Doréma. Met daarbij ook nog is 2 jaar garantie.

Het merk Doréma maakt het u makkelijk de beste voortent te kiezen die past bij uw gezin. Dit dankzij een programma van riant royale voortenten. Dat zorgt voor het supersnel op te zetten van tenten, extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

Onze showroom

In onze showroom kunt u alle soorten voortenten & luifels bekijken. Hierbij kunt u ook bij de medewerkers van Hiddink terecht voor advies en hulp. Wij van Hiddink helpen u graag bij het kiezen van de perfecte voortent of luifel. Zo geven wij gratis persoonlijk advies. Zodat u zich niet zorgen hoeft te maken op vakantie. Uw vakantie begint hier bij Hiddink!

Ook voor andere vragen kunt u bij ons terecht. Stel u vraag hier of kom langs in onze showroom. Zo kunnen wij u het beste helpen met het voorbereiden van uw vakantie.

Benieuwd naar het zeer uitgebreide aanbod aan voortenten & luifels bij Hiddink? Zo ja, maak dan hier een afspraak of kom langs. Zo kunt u de nieuwste types voortenten & luifels van Doréma bekijken in onze showroom.

Bekijk hier een video over de opbouwinstructie van de voortenten van het merk Doréma:

Bekijk hier een bedrijfsvideo van het merk Doréma:

Doréma catalogus 2019
Blader hier door de online catalogus van het merk Doréma . Klik op de pagina’s om een vergroting te zien.