Thule dealer

Het merk Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. Sindsdien hebben zij er hun roeping van gemaakt om u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie te brengen. Dit doen zij door de beste Thule luifels te maken voor u. Ze zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen.

Hoe te gebruiken?

Thule luifels zijn heel gemakkelijk te openen en te sluiten. Ook bieden ze de optimale windweerstand en hebben ze stevige profielen. Verder zijn de PVC-doeken van topkwaliteit en werken de luifels met gepatenteerde sloten. De luifels van Thule zijn het technologische hoogstandje voor dagelijks comfort en gebruiksgemak.

Of u nu met een caravan, kampeerbus, SUV en of een kampeerauto op reis gaat, Thule biedt met haar brede assortiment praktische oplossingen voor ieder voertuig en in elk formaat. Voor de montage van de Thule luifels en accessoires kunt u kiezen uit wandmontage, dakmontage, montage met rails, raamluifels of handmatig.

Benieuwd naar de Thule luifels & accessoires collectie bij Hiddink? Maak hier een afspraak en kom langs in onze showroom om de nieuwste types Thule luifels & accessoires te zien en om te kijken welke Thule luifel bij uw voertuig past. 

hiddink_thule_omnistor_5200_

Thule 5200 Wandmontage
De nieuwe wandluifel, Thule 5200, past perfect bij elk voertuigtype. Ook is deze luifel tot wel 3 % lichter dan zijn voorganger. Verkrijgbaar in de lengtes 1.92 tot 4.52 m en een uitval van 2.50 m. Toch wordt deze luifel meestal alleen op campers gemonteerd.

hiddink_thule_omnistor_9200_

Thule 6200 & 9200 Universele dakluifel
Bovenstaande luifels zijn de perfecte keuze een luifel die op het dak van een caravan wordt gemonteerd. Zo houdt u uw caravanrail vrij voor bijvoorbeeld een voortent. Nu verkrijgbaar in de lengtes 2.60 tot 6 meter. De Thule 6200 heeft een uitval van 2.50 meter en de 9200 van maar liefst 3 meter!

hiddink_thule_omnistor_1200_euitluifel

Thule Omnistor 1200 etuiluifel
De Thule Omnistor 1200 etuiluifel is onder andere robuust en creëert een comfortabele schaduwplek. Ook kunt u de Thule luifel makkelijk bevestigen en eenvoudig opzetten. Kortom, een zeer gebruiksvriendelijke luifel die zorgt voor veel gemak.

hiddink_thule_windscherm-luifel

Luifelaccessoires
Luifels kunnen snel en gemakkelijk worden uitgebreid met een reeks accessoires voor meer comfort, veiligheid en privacy. Accessoires zoals windschermen, zijwanden, LED strips en voorwanden.

Bekijk hier een video over de ‘Thule Omnistor 5200’

Bekijk hier een video over de ‘Thule Smart Panels’

Thule luifels & accessoires catalogus 2018
Blader hieronder door de online Thule Motorhome, Caravan & Van 2018 catalogus. Klik op de pagina’s om een vergroting te zien.