Thule Luifels dealer

Het merk Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. Sindsdien willen ze u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie te brengen. Dit doen zij door de beste Thule luifels te maken voor u. Ze zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen.

Hoe te gebruiken?

Verder zijn Thule luifels heel makkelijk te openen en te sluiten. Ook bieden ze de optimale windweerstand en hebben ze stevige profielen. Daarnaast zijn de PVC-doeken van topkwaliteit en werken de luifels met gepatenteerde sloten. De luifels van Thule zijn een technologisch hoogstandje voor dagelijks comfort en gebruiksgemak.

Of u nu met een caravan, kampeerbus, SUV en of een kampeerauto op reis gaat. Thule biedt praktische oplossingen voor ieder voertuig en in elk formaat.

Bij de montage van de Thule luifels en accessoires kunt u kiezen uit wandmontage, dakmontage, montage met rails, raamluifels of handmatig.

Benieuwd naar de Thule luifels & accessoires collectie bij Hiddink? Zo ja, maak hier een afspraak en kom langs in onze showroom. Hier kunt u namelijk de nieuwste types Thule luifels & accessoires zien. Ook kunt u kijken welke Thule luifel bij uw voertuig past. 

hiddink_thule_omnistor_5200_
Thule 5200 Wandmontage

De nieuwe wandluifel, Thule 5200, past perfect bij elk voertuigtype. Ook is deze luifel tot wel 3% lichter dan zijn voorganger. Verkrijgbaar in de lengtes 192 cm tot 452 cm. Ook met een uitval van 250 cm. Toch wordt deze luifel meestal alleen op campers gemonteerd.

hiddink_thule_omnistor_9200_
Thule 6200 & 9200 Universele dakluifel

Bovenstaande luifels zijn de perfecte keuze. Deze luifel wordt op het dak van een caravan gemonteerd. Zo houdt u uw caravanrail vrij voor bijvoorbeeld een voortent. Nu verkrijgbaar in de lengtes 260 cm tot 600 cm. De Thule 6200 heeft daarbij een uitval van 2.50 meter en de 9200 van maar liefst 3 meter!

hiddink_thule_omnistor_1200_euitluifel
Thule Omnistor 1200 etuiluifel

De Thule Omnistor 1200 etuiluifel is onder andere stevig en creëert een comfortabele schaduwplek. Ook kunt u de Thule luifel makkelijk bevestigen en eenvoudig opzetten. Kortom, een zeer gebruiksvriendelijke luifel die zorgt voor veel gemak.

hiddink_thule_windscherm-luifel
Luifelaccessoires

Luifels kunnen snel en gemakkelijk worden uitgebreid met een reeks accessoires. Zo heeft u meer comfort, veiligheid en privacy. Denk hierbij aan accessoires zoals windschermen, zijwanden, LED strips en voorwanden.

Bekijk hier een video over de ‘Thule Omnistor 5200’

Bekijk hier een video over de ‘Thule Smart Panels’

Thule luifels & accessoires catalogus 2018
Blader hieronder door de online Thule Motorhome, Caravan & Van 2018 catalogus. Klik op de pagina’s om een vergroting te zien.