Unico Voortenten & Luifels

De Unico voortenten zijn uniek. Wie niet zo handig is, is gebaat bij de eenvoudige opzet van deze voortent (ondersteund met een dvd!). Waardeert u ruimte? Dan ziet u de afwezigheid van de middenstok als een pluspunt. Hecht u zich aan voldoende temperatuurregulatie? Zo ja, dan steekt u de loftrompet over de uitgebreide ventilatiemogelijkheden. En wie een natte vakantie met weinig ergernis wil afsluiten, is blij met de standaard afneembare slikranden.

En dan zijn er nog zaken als de grote stormvastheid en de fraaie looks, vooral een gevolg van het gebruik van mooie materialen, precieze afwerking en de unieke boogstokconstructie.

Kortom, wie wat te wensen heeft, vindt zijn wensen terug in een voortent of luifel van Unico. In onze showroom helpen wij van Hiddink u graag bij het uitzoeken van de perfecte voortent of luifel. Met veel ervaring en plezier helpen wij u graag met alles wat u nodig heeft voor uw vakantie.

Benieuwd naar de Unico collectie bij Hiddink? Maak hier een afspraak en kom langs om de nieuwste types voortenten & luifels van Unico te bekijken in onze showroom.

Bekijk hier een video over Unico:

Opzetinstructie van de Unico’s Milaan voortent:

Opzetinstructie van de Unico’s Verona luifel:

Unico’s Voortenten & luifels brochure 2018/2019
Blader hieronder door de online brochure van Unico uit 2018/2019. Klik op de pagina’s om een vergroting te zien.