Unico Voortenten & Luifels

De Unico voortenten zijn uniek. Wie niet zo handig is, is gebaat bij de eenvoudige opzet van deze voortent (ondersteund met een dvd!). Waardeert u ruimte? Dan ziet u de afwezigheid van de middenstok als een pluspunt. Hecht u zich aan voldoende temperatuurregulatie? Zo ja, dan steekt u de loftrompet over de uitgebreide ventilatiemogelijkheden. En wie een natte vakantie met weinig ergernis wil afsluiten, is blij met de standaard afneembare slikranden.

En dan zijn er nog zaken als de grote stormvastheid en de fraaie looks. Zo gebruikt Unico hiervoor mooie materialen, precieze afwerking en de unieke boog/stok constructie.

Kortom, wie wat te wensen heeft, vindt zijn wensen terug in een voortent of luifel van Unico. Wat het ook mag zijn, Hiddink helpt u graag.

De medewerkers van Hiddink hebben tientallen jaren ervaring in de verkoop van onder andere voortenten en luifels. Zo zijn al honderden mensen geholpen met hun zoektocht. Laat ons u helpen bij uw zoektocht! Wij geven gratis persoonlijk advies over alles wat u nodig heeft op vakantie.

U kunt uw vraag zowel online als in onze showroom vragen. Klik hier om online een vraag te stellen. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Zo weet u zeker dat u de goede keuzes maakt voor uw vakantie.

Ook kunt u bij ons terecht voor alles wat u nodig heeft op vakantie. Kom gerust langs.

Benieuwd naar de Unico collectie bij Hiddink? Maak hier een afspraak en kom langs om de nieuwste types voortenten & luifels van Unico te bekijken in onze showroom.

Bekijk hier een video over Unico:

Opzetinstructie van de Unico’s Milaan voortent:

Opzetinstructie van de Unico’s Verona luifel:

Unico’s Voortenten & luifels brochure 2018/2019
Blader hieronder door de online brochure van Unico uit 2018/2019. Klik op de pagina’s om een vergroting te zien.