Kampeertenten specialist

Het kamperen in tenten in plaats van in een caravan geeft veel mensen het gevoel van vrijheid, omdat ze omringt zijn door de natuur en in contact staan met de aarde. Ervaar het zelf met de kampeertenten van Hiddink.

Hiddink Caravans & Campers is dealer van o.a. Safarica, Nomad, Bardani en DWS Outdoor. Op onze bovenafdeling vind u een uitgebreid assortiment aan kampeertenten tot 4 personen. Tevens vind u hier een groot aantal windschermen.

Heeft u interesse in onze kampeertenten? Maak hier een afspraak en kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag in de zoektocht naar de perfecter kampeertent.

Safarica

hiddink_kampeertent_safarica_mistral

Wilt u ongedwongen kunnen genieten in de vrije natuur? Gaan en staan waar u wilt? Zonder in te leveren op kwaliteit? Dan zijn de tenten en accessoires van Safarica een slimme keuze. De lichtgewicht en gebruiksvriendelijke modellen in polyester blinken uit in opzetgemak en flexibiliteit. Zo kunt u met de tenten van Safarica moeiteloos van de ene mooie plek naar de andere trekken. Met Safarica kiest u bovendien voor een gunstig geprijsde tent met een prima afwerking en veel comfort.

Nomad

hiddink_kampeertent_nomad_woodstock

“Nomad is een Nederlands merk met een wereldwijde aantrekkingskracht.”  Veel, heel veel mensen kennen Nomad, maar heel weinig mensen weten dat NOMAD zijn roots heeft in Nederland, in het kleine stadje Zevenaar.

Wij ontwikkelen hoogwaardige kwalitatieve outdoor producten (slaapzakken, matten, tenten, tassen, outdoor kleding en accessoires). Bij Nomad geloven we dat goede producten je jaar na jaar begeleiden op al je reisavonturen. Vier decennia nadat Nomad zijn reis begonnen is, zijn veel van onze eerste producten nog steeds trouwe reisgenoten.

Bardani

hiddink_schuurtent_bardani

Bardani tenten zijn ontworpen voor eindeloos kampeerplezier; iedere vakantie opnieuw. Met vele jaren ervaring in kamperen in binnen- en buitenland, kennen de makers van Bardani de eisen waaraan een tent moet voldoen. U merkt dat aan de kwaliteit van de gebruikte materialen, de perfecte afwerking tot in detail en de vele handige en nuttige accessoires. Met uw keuze voor een Bardani tent, kiest u voor jarenlang comfortabel kamperen.

Nieuw binnen het assortiment tenten van Bardani is de Storage line. Deze lijn bevat een opbergtent met vast grondzeil en een schuurtent met slikrand. Beide tenten zijn gemaakt van een zware kwaliteit pvc en hebben een frame van verzinkt staal.

DWS

hiddink_dws_indio

DWS is al jaren een bekend merk voor vele kampeerders. Maar DWS is meer, veel meer dan alleen kamperen. Het hedendaagse DWS richt zich op de verschillende activiteiten van kampeerders en buitensporters. Met de divisies DWS Outdoor, DWS Sports en DWS Camping is het assortiment nog verder uitgebreid. Voor elke activiteit heeft DWS betaalbare producten van hoge kwaliteit.

Windschermen & strandtenten

Naast kampeertenten vind u op de bovenverdieping van Hiddink Caravans & Recreatie ook een uitgebreid assortiment aan windschermen. Wij verkopen windschermen van o.a.  Bardani, Bo Camp en Safarica.

Tevens hebben we een aantal strandtenten, kindertentjes en raamluifels in ons aanbod.