Doréma sterdealer

Doréma is sinds 1987 de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Ze ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks­vriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.

Doréma maakt het u makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij een programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

Benieuwd naar de zeer uitgebreide Doréma voortenten & luifel collectie bij Hiddink? Kom langs om de nieuwste typen Doréma voortenten & luifels te bekijken in onze showroom.

Bekijk hieronder de opbouwinstructie voor Doréma voortenten:

Bekijk hieronder de bedrijfsvideo van Doréma:

Doréma voortenten & luifels catalogus 2019
Blader hieronder door de online Doréma voortenten & luifel catalogus. Klik op de pagina’s om een vergroting te zien.