Thule dealer

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. En sinds die tijd hebben zij er de roeping van gemaakt om u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie te brengen. Ze zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen.

Thule luifels zijn heel gemakkelijk te openen en te sluiten, ze bieden optimale windweerstand, hebben stevige profielen, PVC-doeken van topkwaliteiten en werken met gepatenteerde sloten. De luifels van Thule zijn technologische hoogstandjes voor dagelijks comfort en gebruiksgemak.

Of u nu met een caravan, kampeerbus, SUV en of een kampeerauto op reis gaat, Thule biedt met haar brede assortiment praktische oplossingen voor ieder voertuig en in elk formaat. Voor de montage van de Thule luifels en accessoires kunt u kiezen uit wandmontage, dakmontage, montage met rails, raamluifels of handmatig.

Benieuwd naar de Thule luifels & accessoires collectie bij Hiddink? Kom langs in onze showroom om de nieuwste types Thule luifels & accessoires te zien en om te kijken welke Thule luifel bij uw voertuig past. 

hiddink_thule_omnistor_5200_

Thule 5200 Wandmontage
De nieuwe wandluifel, Thule 5200, past perfect bij elk voertuigtype. Deze luifel is tot 3 % lichter dan zijn voorganger. Verkrijgbaar in de lengtes 1.92 tot 4.52 m en een uitval van 2.50 m. Deze luifel wordt meestal alleen op campers gemonteerd.

hiddink_thule_omnistor_9200_

Thule 6200 & 9200 Universele dakluifel
De keuze voor een luifel die op het dak van een caravan wordt gemonteerd, is de perfecte manier om de caravanrail vrij te houden voor gebruik van bijvoorbeeld een voortent. Verkrijgbaar in de lengtes 2.60 tot 6 meter. De Thule 6200 heeft een uitval van 2.50 meter en de 9200 van maar liefst 3 meter!

hiddink_thule_omnistor_1200_euitluifel

Thule Omnistor 1200 etuiluifel
De Thule Omnistor 1200 etuiluifel is robuust en creëert een comfortabele schaduwplek. De etuiluifel is makkelijk te bevestigen en eenvoudig op te zetten. Een zeer gebruiksvriendelijke luifel die zorgt voor veel gemak.

hiddink_thule_windscherm-luifel

Luifelaccessoires
Luifels kunnen snel en gemakkelijk worden uitgebreid met een reeks accessoires voor meer comfort, veiligheid en privacy. Accessoires zoals windschermen, zijwanden, LED strips en voorwanden.

Thule luifels & accessoires catalogus 2018
Blader hieronder door de online Thule Motorhome, Caravan & Van 2018 catalogus. Klik op de pagina’s om een vergroting te zien.