Voortenttapijt & grondzeilen

Wij hebben verschillende afmetingen en dessin tapijten. Zowel bolon als aerotex tapijt. Tevens beschikken wij over verschillende soorten ondervloeren, zoals IsabellaFloor maar ook grondzeilen in verschillende afmetingen.

De tenttapijten zijn in verschillende kleuren leverbaar.

Bekijk hieronder een video met informatie over bolon tenttapijt:

Bekijk hieronder een video met informatie over IsabellaFloor:

hiddink_tenttapijt_bolon

Isabella Bolon tenttapijt

Isabella Bolon is een geweven tenttapijt van absolute topkwaliteit. Bolon maakt al meer dan 30 jaar voortenttapijten en combineert kwaliteit en gebruiksgemak. Het voortenttapijt heeft uitstekende eigenschappen. En hoewel het Bolon tapijt vaak gekopieerd is blijft alleen het origineel gegarandeerd van perfecte kwaliteit. Uiteraard is het Bolontapijt perfect te combineren met de Isabella voortenten, maar het is ook uitstekend te matchen met alle andere merken voortent. Natuurlijk ook uitstekend geschikt voor balkon of terras. Bolon is verkrijgbaar in verschillende breedtes en kleuren.

hiddink_tenttapijt_safaritex

Safarica Safaritex tenttapijt

Het Safaritex tenttapijt van Safarica is de meest gebruikte vloerbedekking in voortenten, vouwwagens en tenten. Het materiaal van dit tenttapijt is comfortabel en zacht. Safaritex voelt warm en plezierig aan. Door de toevoeging van rubber heeft de mat ook een geluiddempende werking. De duurzame combinatie van rubber en PVC voorkomt schuiven effectief door zijn antislip-werking. Het materiaal is zowel slijtvast en ademend.

De Safaritex matten zijn eenvoudig te reinigen en te onderhouden. Door de open structuur valt vuil gewoon door de mat heen. Het materiaal neemt geen vocht op en absorbeert geen vloeistoffen die gemorst worden. Safaritex tenttapijt rot of schimmelt niet en is zelfs in de wasmachine wasbaar op 40°C. Zo heeft u nóg langer plezier van uw tapijt!

hiddink_tenttegel_isabellafloor

IsabellaFloor tenttegels

Wanneer u veel tijd doorbrengt in de voortent, dan is de stabiele egale vloer van IsabellaFloor een must.  Een goede ondervloer in de voortent is de basis voor een aangenaam interieur en kampeerplezier. De Isabella Floor tenttegel biedt talrijke voordelen. Zo is het zonder gereedschap makkelijk te leggen, omdat de elementen zijn uitgerust met een kliksysteem waarmee zij simpel aan elkaar verbonden worden. De Isabella Floor tenttegels zijn bijzonder duurzaam en makkelijk op te slaan. Daarnaast kunnen drempels en hoekdelen aangebracht worden aan de Isabella Floor tenttegels. U kunt vervolgens uw tenttapijt vervolgens mooi strak neerleggen op de vlakke ondervloer. Dat geeft de tentvloer niet alleen een fraai aanzicht, maar is ook bijzonder praktisch voor rolstoelgebruikers en gezinnen met een kinderwagen.

hiddink_opblaasbaar_grondzeil

Travellife opblaasbaar grondzeil

Het Travellife opblaasbare grondzeil is gemaakt van waterdicht PVC zeil. Het grondzeil heeft opblaasbare randen van 5 centimeter hoogte, die zorgen voor bescherming tegen wind, water en kou. Het zeil is voorzien van geïntegreerde bevestigingsogen om het eenvoudig vast te kunnen maken.

isabella-slider-hiddink
safarica-slider-hiddink
travellife-slider-hiddink
bolon-products-slider-hiddink