SMART-Trailer

Veilig. Comfortabel. Gebruikersvriendelijk.

Met het SMART-Trailersysteem heeft u altijd alle informatie bij de hand om comfortabel en veilig met uw aanhanger of caravan op reis te gaan. De E-Connect fungeert als basis van het systeem. De E-Connect weegt minder dan een kilo en wordt vast geïnstalleerd in uw caravan of aanhanger. Via Bluetooth verbindt u uw smartphone met de E-Connect. De opzet van het systeem, met één centrale E-Connect en app die uit te breiden zijn met verschillende modules, maakt het mogelijk telkens nieuwe technieken en oplossingen aan te bieden in de vorm van een nieuwe module.

Comfort en veiligheid
Met een SMART-Trailer-systeem vergroot u het comfort en de veiligheid van uw reis met uw caravan of aanhanger. Met een SMART-Trailer bent u via uw smartphone altijd op de hoogte van de status van uw caravan of aanhanger. De app die u hiervoor op uw telefoon installeert, is gebruiksvriendelijk en beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Bestel uw SMART-Trailersysteem bij Hiddink Caravans & Recreatie
Bij Hiddink Caravans & Recreatie kunnen wij het SMART-Trailersysteem installeren in uw caravan. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Bekijk onderstaande video van Enduro Technology voor een demonstratie: