Campers dealer

In onze showroom hebben wij onder andere campers van Malibu staan. Van dit merk zijn wij dealer en presenteren wij het gehele jaar door de meest gangbare modellen. Met veel plezier en aandacht helpen wij van Hiddink u om de camper te vinden die bij u past. Door tientallen jaren ervaring kunnen wij u uitgebreid al uw opties uitleggen en zo nodig advies geven. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om een kijkje te nemen! Ook is het mogelijk om online uw vraag te stellen. klik hier voor het stellen van een of vraag of om een afspraak te maken.

Wilt u een camper huren? Dan ben u bij ons aan het juiste adres! Bij ons kunt u campers huren per week, dus niet per dag. Wel is het mogelijk om voor meerdere weken achter elkaar een camper te huren. Zowel in het hoogseizoen als in het middenseizoen, maar ook in het laagseizoen. Dit is natuurlijk ook in de prijs te zien. In het laagseizoen liggen de prijzen het laagst en in het hoogseizoen zijn de prijzen het hoogst.
Het is niet mogelijk bij ons om het hele jaar door een camper te huren. De maanden wanneer de camper beschikbaar is om te huren zijn: maart, april, mei, juni, juli, augustus en november.

Wij verhuren de camper van het Type Malibu 441 LE Integraal wat staat voor een volledig geïntegreerd ontwerp, panoramisch zicht tijdens het rijden en geeft daardoor ook een buitengewoon ruimtelijk gevoel.

Neem anders ook een kijkje op onze verhuur pagina voor meer informatie of neem direct contact met ons op per mail of telefoon.

Wilt u nou meer weten over het merk Malibu zelf dat kan klik dan hier voor extra informatie over Malibu zelf.

Malibu Campers

2018_MalibuReisemobil_I460_44B7054-Fahraufnahme (2)

Alle Malibu modellen zijn ontworpen om te presteren. Alles is nauwkeurig ontwikkeld en getest op veiligheid, comfort en plezier tijdens uw vakanties. Dat is dus ideaal voor, u hoeft zich geen zorgen te maken over de Camper en dergelijke problemen. Zij zijn gemaakt voor blijvend genoegen.