Aanbod nieuw

Als dealer van de caravanmerken Fendt en Kabe bestaat ons aanbod nieuwe caravans uit de collectie van deze twee merken. De verschillende modellen en uitvoeringen kunt u bij ons in de showroom bezichtigen. Maak hiervoor een afspraak of kom langs om onze caravans te bekijken.

Wilt u meer informatie over onze verschillende merken? We vertellen u graag meer over de eigenschappen en verschillen. Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan in deze prachtige reis in het vinden van de perfecte caravan. Onze enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar om deze reis zo gemakkelijk en plezierig te maken.

Hiddink occasions

gegarandeerd goede occasions

Als u kiest voor een Hiddink Occasion dan profiteert u van maar liefst 1 jaar volledige garantie op uw tweedehands kampeermiddel (onder de Bovag voorwaarden). 

Vorige slide
Volgende slide

Een ruim assortiment

Bij Hiddink Caravans & Campers vindt u tevens een ruim assortiment technische accessoires, zoals; movers, levelsystemen en airco’s.

Feestelijke pauze: Gesloten van 25 dec. t/m 8 jan.

Beste caravanliefhebber,

Tijdens de feestdagen zijn we even met vakantie, gesloten van 25 december tot en met 8 januari. Vanaf dinsdag 9 januari staan we weer voor jullie klaar. Fijne feestdagen en tot snel!

Groeten,

Team Hiddink

Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.