Tempo 100 keuring

Ondanks dat u tijdens de vakantie hopelijk geen haast heeft, is het altijd fijn om zo snel mogelijk op plaats van bestemming te zijn. Wanneer u door Duitsland rijdt is er een mogelijkheid om met een snelheid van 100 kilometer per uur te rijden met uw caravan, aanhangwagen of vouwwagen.
Uw kampeermiddel dient hiervoor gekeurd te worden. In onze werkplaats wordt gekeken of het voertuig aan de gestelde eisen voldoet. Indien uw kampeermiddel na een controle in aanmerking komt voor de Tempo 100-ontheffing geven wij u een TÜV verklaring. Dit document dient gestempeld en getekend te worden door de Duitse overheid. Dit regelen wij voor u. U ontvangt binnen 10 werkdagen de ontheffing en de sticker per post. Deze sticker dient u zichtbaar op de achterzijde van uw kampeermiddel te plakken, bij voorkeur in de hoek linksboven. De ontheffing dient u bij het kentekenbewijs van uw kampeermiddel te bewaren. De kosten voor een Tempo 100 keuring bedragen eenmalig €179,-.

Feestelijke pauze: Gesloten van 25 dec. t/m 8 jan.

Beste caravanliefhebber,

Tijdens de feestdagen zijn we even met vakantie, gesloten van 25 december tot en met 8 januari. Vanaf dinsdag 9 januari staan we weer voor jullie klaar. Fijne feestdagen en tot snel!

Groeten,

Team Hiddink

Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.