Kabe caravans

Het merk Kabe staat bekend om haar comfort in alle seizoenen. Deze caravans zijn van zeer hoge kwaliteit, dit is terug te zien in onder andere de hoge isolatiewaarde. Maar ook het gebruik van kwaliteitsmaterialen in het interieur zorgen ervoor dat het Zweedse merk niet misstaat in de topklasse. Bekijk onze actuele voorraad Kabe caravans hier of neem contact met ons op voor een afspraak.

Kabe caravans modellen 2022

01

KABE Classic

Veel gezinnen vinden hun favoriete caravan in de Classic-serie. Een modelserie met een wat minder uitgebreide uitrustingslijst en wat minder keuze, maar met de hoge KABE-kwaliteit over de hele linie. Daar valt niet aan te tornen. Veel van de standaarduitrusting in de KABE Classic is optioneel bij andere merken.

02

KABE Edelstenen

De bestverkopende serie voor wie hoge eisen stelt aan basisuitrusting en comfort. Een ruime of een compacte caravan? Flexibele inrichting of een extra lichte constructie? Wat ook de smaak en behoeften zijn van uw gezin, er is altijd een Edelsteen die erop kan worden afgestemd.

03

KABE Royal

Bij onze Royal is de luxueuze uitrusting standaard. Een caravan voor wie prijs stelt op de meest geavanceerde techniek en geen genoegen neemt met minder dan topklasse. Hier treft u alle uitrusting aan die de Edelsteen-serie kenmerkt, plus nog veel meer. Zo is het KABE SMART-D elektriciteitssysteem standaard in alle Royal-modellen.

04

Kabe Imperial

De Imperial-serie bestaat uit een juwelencollectie in het absolute premiumsegment van de caravanmarkt. Zijn exclusiviteit straalt al af van het exterieur, glad en hoogglanzend met een driedimensionale decoratie. Verzonken inductiekookplaat, moderne kastdeuren, exclusieve lederen bekleding, magnetron, keramisch toilet, airconditioning, een speciaal ontworpen geluidssysteem en het KABE Smart D elektriciteitssysteem zijn slechts enkele voorbeelden van het uitrustingsniveau.

INTERESSE IN EEN​​

Kabe caravan?

Bij Hiddink campers en caravans hebben we diverse Kabe modellen in onze showroom staan. U bent van harte welkom deze én andere modellen te komen bekijken. Liever eerst even online oriënteren? Dat kan ook. Voor een afspraak in onze showroom kunt u hieronder een afspraak maken.

Video’s Kabe caravans

Kabe

Al begin jaren zestig begon het merk Kabe in Tenhult in de Zweedse provincie Småland. Hier werden de caravans gemaakt. In de afgelopen 50 jaar hebben zij geleerd welke eisen een klimaat als het onze stelt. Hierdoor hebben zij de verschillende types van de Kabe caravan voortdurend verbeterd en geperfectioneerd.

Op Koningsdag 27 april zijn wij gesloten.

Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.