Kabe caravans

Stap in de wereld van luxueus reizen met Kabe caravans, een naam die al meer dan zestig jaar synoniem staat voor Scandinavisch vakmanschap, innovatie en comfort op wielen. Elke Kabe-caravan is een meesterwerk van Zweeds design, met oog voor detail en functionaliteit. Of het nu gaat om het compacte instapmodel of de royale luxecaravan, Kabe biedt een breed scala modellen die voldoen aan diverse behoeften en reisstijlen. Bekijk onze actuele voorraad Kabe caravans hier of neem contact met ons op voor een afspraak.

Kabe caravans modellen 2024

01

Kabe Estate

De Estate serie is het complete instapmodel, ideaal als eerste caravan voor iedereen die prijs stelt op een handige reiswagen of voor gezinnen met kleine kinderen. Hij is verkrijgbaar in verschillende maten en heeft alle ingebouwde Kabe-waarden zoals topkwaliteit en stabiele eigenschappen voor gebruik in alle seizoenen. Een voordelig alternatief in een modern ontwerp.

02

Kabe Edelstenen

De bestverkopende serie voor wie hoge eisen stelt aan basisuitrusting en comfort. De Kabe Edelstenen hebben een hele reeks fraaie nieuwe interieurdetails. Een ruime of een compacte caravan? Flexibele inrichting of een extra lichte constructie? Wat ook de smaak en behoeften zijn van uw gezin, er is altijd een Edelsteen die erop kan worden afgestemd.

03

Kabe Royal

Bij onze Royal is de luxueuze uitrusting standaard. Een caravan voor wie prijs stelt op de meest geavanceerde techniek en geen genoegen neemt met minder dan topklasse. Hier treft u alle uitrusting aan die de Edelsteen-serie kenmerkt, plus nog veel meer. Zo is het KABE SMART-D elektriciteitssysteem standaard in alle Royal-modellen.

04

Kabe Imperial

De Imperial-serie bestaat uit een juwelencollectie in het absolute premiumsegment van de caravanmarkt. Zijn exclusiviteit straalt al af van het exterieur, glad en hoogglanzend met een driedimensionale decoratie. Verzonken inductiekookplaat, moderne kastdeuren, exclusieve lederen bekleding, magnetron, keramisch toilet, airconditioning, een speciaal ontworpen geluidssysteem en het KABE Smart D elektriciteitssysteem zijn slechts enkele voorbeelden van het uitrustingsniveau.

INTERESSE IN EEN​​

Kabe caravan?

Bij Hiddink campers en caravans hebben we diverse Kabe modellen in onze showroom staan. U bent van harte welkom deze én andere modellen te komen bekijken. Liever eerst even online oriënteren? Dat kan ook. Voor een afspraak in onze showroom kunt u hieronder een afspraak maken.

Feestelijke pauze: Gesloten van 25 dec. t/m 8 jan.

Beste caravanliefhebber,

Tijdens de feestdagen zijn we even met vakantie, gesloten van 25 december tot en met 8 januari. Vanaf dinsdag 9 januari staan we weer voor jullie klaar. Fijne feestdagen en tot snel!

Groeten,

Team Hiddink

Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.