hiddink-familie-collage

Hiddink, een echt familiebedrijf sinds 1989

Hiddink Caravans is in 1977 ontstaan uit een tectyleerzaak, een bedrijf voor anti-roest behandelingen voor auto’s. Deze zaak was destijds gevestigd in Almelo. Daar begon Robert, samen met Lydia in 1988 met de verkoop van caravans. En met succes, maar deze locatie was niet geschikt voor groei. In 1989 werd daarom in Tubbergen aan de Nobelstraat 16 gestart met het bouwen van een nieuw pand.

In 1991 werd het pand in Almelo verkocht en zo konden we het bedrijf in Tubbergen uitbreiden. Hiddink Caravans startte met de verkoop van het merk Adria en in 1994 werd het merk Fendt toegevoegd. Later volgde nog het Zweedse merk Kabe in 2004. Al snel groeide het bedrijf uit haar voegen. Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn werden stallingshallen, een moderne werkplaats en een nieuwe showroom gebouwd. In 2005 was dit alles gereed.

In het najaar van 2013 zijn we begonnen met de recentste uitbreiding, namelijk de aansluiting van een al eerder aangekocht naastgelegen pand om zo ons winkeloppervlak en hiermee het assortiment te vergroten.

Inmiddels heeft Linda, onze dochter, zich gevoegd bij het bedrijf. Zij heeft de shop voor kampeerartikelen uitgebreid, tot maar liefst 1000m2. Ook zoon Richard heeft zich in 2018 zich gevoegd bij het bedrijf.

In onze twee showrooms, met een totale oppervlakte van 3000m2, hebben wij een compleet assortiment staan. Ondertussen beschikken wij vol trots alweer over meer dan 30 jaar ervaring. Vanzelfsprekend bieden wij u een persoonlijk advies en een perfecte service in de prettige sfeer van ons familiebedrijf.

Robert & Lydia Hiddink

Impressie Hiddink Caravans & Recreatie

Hiddink Caravans & Recreatie heeft een grote showroom vol met nieuwe caravans, occasions, voortenten en luifels. Daarnaast hebben we een uitgebreide kampeershop vol met kampeerartikelen, apparaten en accessoires, een bovenverdieping met kampeertenten tot 4 personen, een gezellige koffiehoek, een professionele werkplaats en een ruime caravanstalling.

Als u onbezorgd op kampeer vakantie wilt, gaat u eerst langs Hiddink Caravans & Recreatie. U vindt bij ons werkelijk alles om heerlijk te kunnen genieten van uw vakantie.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste acties & ontwikkelingen bij Hiddink Caravans & Recreatie?

caravans-icon-hiddink

Caravans

In onze showroom hebben wij onze topmerken Adria, KABE en Fendt staan. Van deze merken zijn wij dealer en presenteren het gehele jaar door vrijwel de volledig actuele modellenlijn. Daarnaast hebben wij een ruime voorraad occasions voor u klaar staan. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom!

Schade melden

Werkplaats

In de werkplaats verzorgen wij het onderhoud en schadereparaties aan uw caravan of camper. Onze monteurs werken hier volgens de Bovag en Focwa richtlijnen, om de kwaliteit tijdens onderhoud en reparaties te garanderen.

Werkplaats
kampeershop-icon-hiddink

Kampeershop

In de vernieuwde kampeershop beschikken wij over een uitgebreid assortiment. Bent u op zoek naar een luchtbed, slaapzak, kampeermeubel, campingservies, barbecue, koelbox of wat u kampeerplezier ook vraagt…? Dan bent u bij Hiddink Caravans & Recreatie aan het juiste adres!

Hiddink jassen