Fendt caravans

Met een Fendt caravan kan het ultieme genieten beginnen. De luxueuze uitstraling van deze zeer complete caravan van Duitse makelij staat in dienst van de kampeerliefhebber die comfort hoog in het vaandel heeft staan. Niet voor niets is Fendt de bestverkochte caravan van Nederland. In onze showroom staat een uitgebreide collectie met onder andere de geliefde Bianco Selection of Bianco Activ (ook de 2023 modellen), het nieuwe instapmodel, de Fendt Apero én de vernieuwde Tendenza. Bekijk onze actuele voorraad Fendt caravans hier of neem contact met ons op voor een afspraak.

Grootse wijzigingen modellen Fendt caravans 2023

Fendt 2023

De instapserie Saphir en de bovenste middenklasse – Opal – verdwijnen uit modellijn van Fendt. De nieuwe Apero neemt de plaats van de Saphir in en voor alle modellen geldt dat ze met het front en de achterwand de twee jaar geleden vernieuwde Diamant volgen.
Bekijk het filmpje voor meer infomatie!

Fendt caravans modellen 2023

01

Fendt Bianco Selection

De Fendt Bianco Selection is een serie dit veel wordt verkocht vanwege de grote indelingsmogelijkheden. Voor 2023 zien we de FENDT Bianco Selection in vijf indelingen. Net als de Bianco Activ kunt u kiezen uit 2 interieurstijlen, welke gecombineerd worden met Tiberino, een houtdecor dat lijkt op licht eiken.

02

Fendt Bianco Activ

De Fendt Bianco Activ is een serie die veel wordt verkocht vanwege de grote indelingsmogelijkheden (maar liefst 11 indelingen). Voor de 2023 serie kunnen we melden dat u kunt kiezen uit 2 nieuwe interieurstijlen: Alicante en Zingaro. De Zingaro heeft een wat rustige uitstraling, maar daarentegen heeft de Alicante juist een wat opvallendere kleurencombinatie in donkergrijs met lichtgroen en lichtgrijs.

03

Fendt Apero

Met de Apero -de nieuwe instapserie- wil Fendt meer jongere mensen aanspreken. Met mooie contrasten tussen licht en donker creëert Fendt met de Apero een moderne uitstraling. De Apero is in zeven indelingen te leveren en twee van deze indelingen hebben een stapelbed.

04

Fendt Tendenza

Fendt heeft het interieur van de Tendenza voor 2023 compleet opnieuw ontworpen. Zo zien we een prachtig warme cappuccinokleur in hoogglans terugkomen in de kastkleppen. Qua interieur kunt u kiezen tussen twee stijlen. Qua indelingen biedt de Tendenza zeven opties, waarvan drie indelingen met een queensbed.

05

Fendt Diamant

Klassiek, exclusief, bewezen en compleet nieuw vormgegeven. De Fendt Diamant is al meer dan vier decennia een begrip in de topklasse. Hij is in die tijd voortdurend en consequent tot in elk detail geperfectioneerd. Zoiets kom je alleen nog maar tegen bij een enkele sportwagenfabrikant, die tijdloze iconen net zo belangrijk vindt als de makers van de Fendt caravan.

INTERESSE IN EEN​

Fendt caravan?

Bij Hiddink Caravans & Campers hebben we diverse Fendt modellen in onze showroom staan. U bent van harte welkom deze én andere modellen te komen bekijken. Liever eerst even online oriënteren? Dat kan ook. Voor een afspraak in onze showroom kunt u hieronder een afspraak maken.

Op Koningsdag 27 april zijn wij gesloten.

Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.