Fendt caravans

Met een Fendt caravan kan het ultieme genieten beginnen. De luxueuze uitstraling van deze zeer complete caravan van Duitse makelij staat in dienst van de kampeerliefhebber die comfort hoog in het vaandel heeft staan. Niet voor niets is Fendt de bestverkochte caravan van Nederland. In onze showroom staat een uitgebreide collectie met onder andere de geliefde Bianco Selection of Bianco Activ, het nieuwe instapmodel, de Fendt Apero, de Tendenza én de Diamant.

Bekijk onze actuele voorraad Fendt caravans hier of neem contact met ons op voor een afspraak.

Fendt: Jouw thuis, waar de reis je ook brengt.

Fendt 2024

Het prestigieuze Duitse bedrijf Fendt toonde in Düsseldorf een nieuwe collectie, die een combinatie van innovatie, luxe en functionaliteit belooft. Het assortiment bestaat ook voor komend seizoen uit de vier series Apero, Bianco, Tendenza en Diamant.

Fendt caravans modellen 2024

01

Fendt Apero

De in het seizoen 2023 succesvol geïntroduceerde Apero heeft zich onmiddellijk op de markt gevestigd en wordt nog steeds aangeboden met 7 indelingen, waarvan 2 kinderkamerindelingen. Het moderne 3-kleurige meubeldecor “Norfolk” is in de woonruimte perfect afgestemd op de stofvarianten “Spring” en “Sunset”. Diverse zitgroepopstellingen en bedvarianten bieden comfortabele ontspanningszones.

Bekijk brochure

02

Fendt Bianco

De succesvolle Bianco-serie, tot vorig jaar het instapmodel van Fendt, presenteert zich met nieuwe bekledingsopties en enkele detailverbeteringen. Men heeft nog steeds de keus uit de Activ- en Selection-varianten. Met 6 kinderkamerindelingen, een model met warmwaterverwarming en een geheel nieuwe Bianco Activ 515 SGD, biedt de Bianco met in totaal 16 indelingen de grootste diversiteit in het Fendt-caravanprogramma.

Bekijk brochure

03

Fendt Tendenza

Met een focus op modern en stijlvol design, belooft de Tendenza-serie een aantrekkelijke keuze te worden voor de veeleisende kampeerder in het komende seizoen. De Tendenza is in het seizoen 2024 verkrijgbaar in 7 indelingen. Hiervan hebben 3 modellen een queensbed en 2 hebben warmwaterverwarming. Het stijlvolle meubeldecor “Noce Marche”, gecombineerd met de stofvariant “Cannes” en het nieuwe loungekussen “Studio-Line Valencia”, vormt een fraaie en sfeervolle combinatie in het gehele woongedeelte en zet met speciale stijlelementen nieuwe trends.

Bekijk brochure

04

Fendt Diamant

Alle 3 indelingen van de Diamant-serie hebben generaties lang de standaard gezet in hun klasse. De tijdloze en hoogwaardige uitrusting zorgt voor een langdurig plezier van deze juweeltjes in de Fendt-caravancollectie. In het seizoen 2024 krijgt de Diamant opnieuw een upgrade, want de ALDE warmwaterverwarming en warmwatervloerverwarming worden standaard in deze premium caravans.

Bekijk brochure

INTERESSE IN EEN​

Fendt caravan?

Bij Hiddink Caravans & Campers hebben we diverse Fendt modellen in onze showroom staan. U bent van harte welkom deze én andere modellen te komen bekijken. Liever eerst even online oriënteren? Dat kan ook. Voor een afspraak in onze showroom kunt u hieronder een afspraak maken.

Feestelijke pauze: Gesloten van 25 dec. t/m 8 jan.

Beste caravanliefhebber,

Tijdens de feestdagen zijn we even met vakantie, gesloten van 25 december tot en met 8 januari. Vanaf dinsdag 9 januari staan we weer voor jullie klaar. Fijne feestdagen en tot snel!

Groeten,

Team Hiddink

Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.