Fendt caravans

Met een Fendt caravan kan het ultieme genieten beginnen. De luxueuze uitstraling van deze zeer complete caravan van Duitse makelij staat in dienst van de kampeerliefhebber die comfort hoog in het vaandel heeft staan. Niet voor niets is Fendt de bestverkochte caravan van Nederland. In onze showroom staat een uitgebreide collectie met onder andere de geliefde Bianco tot de luxe Opal. Bekijk onze actuele voorraad Fendt caravans hier of neem contact met ons op voor een afspraak.

Fendt caravans modellen 2022

01

Fendt Bianco Selection

Compact. wendbaar en degelijk – de Bianco Selection. De grote keuze in indelingsvarianten zorgt ervoor dat de Fendt Bianco Selection geschikt is voor vele verschillende vakantiewensen. Of u nu veel wilt ontdekken en er voordurend op uittrekt, of met een groot gezin naar een familiepark afreist. U vindt altijd een Fendt Bianco Selection die bij u past.

02

Fendt Bianco Activ

Compact. wendbaar en degelijk – de Bianco Activ. De grote keuze in indelingsvarianten zorgt ervoor dat de Fendt Bianco Activ geschikt is voor vele verschillende vakantiewensen. Of u nu veel wilt ontdekken of er voortdurend op uittrekt. U vindt altijd een Fendt Bianco Activ die bij u past.

03

Fendt Saphir

Voor iedereen de juiste indeling! Van het veeleisende caravanpaar tot aan reislustige gezinnen vinden de Fendt Saphir de caravan die bij hen past. Naast de meest uitgebreide keuze aan klassieke indelingen zijn er ook kinderkamerindelingen. Daarom kan iedereen in de Saphir serie zijn droom van de perfecte vakantie beleven werkelijkheid zien worden.

04

Fendt Tendenza

Comfort van een hoogstaand niveau! Dankzij de gekozen materialen, toegepaste technieken en innovatieve details is deze caravan een voorbeeld van topklasse. Alle nieuwe trends vindt u terug in de Fendt Tendenza.

05

Fendt Opal

Stijlvol en innovatief, de moderne topklasse. Een perfecte synthese van Fendt traditie en Fendt innovatie uitgevoerd in oerdegelijk vakmanschap. Proef het optimale comfort voor een onvergetelijke vakantiebeleving. De Fendt Opal kies je als je hoogstaand design gecombineerd wilt zien met een eigentijdse uitstraling.

06

Fendt Diamant

Klassiek, exclusief, bewezen en compleet nieuw vormgegeven. De Fendt Diamant is al meer dan vier decennia een begrip in de topklasse. Hij is in die tijd voortdurend en consequent tot in elk detail geperfectioneerd. Zoiets kom je alleen nog maar tegen bij een enkele sportwagenfabrikant, die tijdloze iconen net zo belangrijk vindt als de makers van de Fendt caravan.

INTERESSE IN EEN​

Fendt caravan?

Bij Hiddink Caravans & Campers hebben we diverse Fendt modellen in onze showroom staan. U bent van harte welkom deze én andere modellen te komen bekijken. Liever eerst even online oriënteren? Dat kan ook. Voor een afspraak in onze showroom kunt u hieronder een afspraak maken.

Video’s Fendt caravans

Fendt

Het succes van het merk Fendt is gebaseerd op “het beleven van de werkelijke waarden”. Daarom is de Fendt caravan een rijke mix van doordachte functionaliteit, tijdloos design en een hoog uitrustingsniveau. Hierdoor hoeft u tijdens uw vakantie maar met één ding bezig te zijn: Genieten.

Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.