Werkplaats

 
Bovag & Focwa richtlijnen

In onze werkplaats doen wij het onderhoud en schadereparaties aan uw caravan of camper. Onze monteurs werken hier volgens de Bovag en Focwa richtlijnen. Daarom kunnen wij de kwaliteit tijdens het onderhoud en de reparaties garanderen. Ook verzorgen onze monteurs de montage van de accessoires die in ons bedrijf verkocht worden.
Voor het zien van de Bovag caravan checklist, klik dan hier.

 

Veiligheid voor alles
Ook al heeft een caravan relatief weinig onderhoud nodig. Het is toch verstandig om uw caravan of kampeerauto minstens een keer in de twee jaar grondig te laten nakijken.

Bij dit onderhoud aan uw caravan of camper worden alle technische onderdelen bekeken. Hierbij moet u denken aan de remmen en het volledige onderstel.

Neem daarom alleen genoegen met een expert om het onderhoud aan uw caravan uit te voeren. 
Zoals onze monteurs van Hiddink Caravans & Campers.

 

Controle gas- en elektriciteitssystemen
Ook wordt er bij het onderhoud aan uw caravan of kampeerauto gekeken naar de gas- en elektriciteitssystemen. Allemaal onderdelen die goed moeten werken om veilig op weg te gaan.
Geen wonder dat het onderhoud aan de caravan of kampeerauto goed moet gebeuren.

 

Onderhoudstips
Er zijn veel kleine dingen die u zelf aan het onderhoud van uw caravan kunt doen. Hierdoor blijft uw caravan langer mooi. Ook kan het problemen voorkomen. Heeft u bijvoorbeeld al eens de scharnieren gesmeerd en de rubbers verzorgd? Het zijn maar kleine klusjes. Maar dit klein onderhoud zal uw caravan veel langer mooi, schoon en bruikbaar houden. Kom eens langs in onze winkel. Wij leggen u graag in alle rust uit wat u zelf kan doen; hoe u zelf optimaal caravan onderhoud uitvoert en welke spullen u daarvoor kunt gebruiken.
U kunt ook even op deze pagina kijken vol met video’s met handige kampeertips.

 
Comfort & Accessoires
In onze werkplaats zijn de monteurs volledig opgeleid. Voor de montage van comfortonderdelen en accessoires. De montage van movers, schotels, airco’s, fietsenrekken, levelsystemen, cassetteluifels en zonnepanelen. Dat is voor onze monteurs dagelijks werk. Daarnaast is Hiddink Caravans & Campers een Alde Servicepunt en Truma partner.

Feestelijke pauze: Gesloten van 25 dec. t/m 8 jan.

Beste caravanliefhebber,

Tijdens de feestdagen zijn we even met vakantie, gesloten van 25 december tot en met 8 januari. Vanaf dinsdag 9 januari staan we weer voor jullie klaar. Fijne feestdagen en tot snel!

Groeten,

Team Hiddink

Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.