Experts in onderhoud

Bovag & Focwa richtlijnen
In onze werkplaats verzorgen wij het onderhoud en schadereparaties aan uw caravan of camper. Onze monteurs werken hier volgens de Bovag en Focwa richtlijnen, om de kwaliteit tijdens onderhoud en reparaties te garanderen. Ook verzorgen onze monteurs de montage van de accessoires die in ons bedrijf verkocht worden. Voor de Bovag caravan checklist, klik hier.

Veiligheid voor alles
Ookal heeft een caravan relatief weinig onderhoud nodig, het is toch verstandig om uw caravan of kampeerauto minstens een keer in de twee jaar grondig te laten nakijken.

Bij dit onderhoud aan uw caravan of camper worden alle technische onderdelen bekeken. Hierbij moet u denken aan de remmen en het volledige onderstel.

Neem daarom alleen genoegen met een expert om het onderhoud aan uw caravan uit te voeren, zoals Hiddink Caravans & Recreatie.

Techniek

Controle gas- en elektriciteitssystemen
Ook wordt er bij het onderhoud aan uw caravan of kampeerauto gekeken naar de gas- en elektriciteitssystemen. Allemaal onderdelen die goed moeten functioneren om veilig op weg te gaan. Geen wonder dat het onderhoud aan de caravan of kampeerauto goed moet gebeuren.

Onderhoudstips
Er zijn veel kleine dingen die u zelf aan het onderhoud van uw caravan kunt doen. Hierdoor blijft uw caravan langer mooi. Ook kan het problemen voorkomen. Heeft u bijvoorbeeld al eens de scharnieren gesmeerd en de rubbers verzorgd? Het zijn maar kleine klusjes, maar dit klein onderhoud zal uw caravan veel langer mooi, schoon en functioneel houden. Kom eens gezellig langs in onze winkel. Wij leggen u graag in alle rust uit wat u zelf kan doen; hoe u zelf optimaal caravan onderhoud uitvoert en welke spullen u daarvoor kunt gebruiken. U kunt ook even op deze pagina kijken, vol met video’s met handige kampeertips.

Comfort & Accessoires

In onze werkplaats zijn de monteurs volledig opgeleid voor de montage van comfortonderdelen en accessoires. De montage van movers, schotels, airco’s, fietsenrekken, levelsystemen, cassetteluifels en zonnepanelen is voor onze monteurs dagelijks werk. Daarnaast is Hiddink Caravans & Campers Alde Servicepunt en Truma partner.