Hiddink Caravans & Campers IconHiddink Caravans & Campers

Nobelstraat 16, Tubbergen

4,4 197 reviews

 • Avatar R H ☆☆☆☆ een week geleden
  Zeer slechte dealer. Het eerste gesprek was goed.
  Bij het ophalen vd caravan waren niet alle punten verholpen die bij de koop waren afgesproken. Dit werd toen ter plekke opgelost. De caravan is vies afgeleverd, hierop kregen we als antwoord,
  … More dat onze standaard anders was dan die van hun. De verkoper die de aflevering deed is zeer arrogant en vind alles oplosbaar maar er gebeurd niks. Toen we naar huis zijn gereden met onze nieuwe 2e hands caravan is er een dakluik uitgewaaid terwijl dat die dicht was, dit was door de heer Hiddink senior zelf gecontroleerd en op foto’s ook te zien. Dus meteen terug met de caravan. Een halve week later konden we de caravan ophalen. Wat bleek, het goedkoopste dakluik was erin gezet i.p.v. het originele. Ook was het dak en het grote Heki dakluik zwaar beschadigd. Met Hiddink viel er niks te regelen. Dus de verzekering in geschakeld. De caravan stond toen bij een andere dealer omdat we geen vertrouwen hadden in Hiddink. Daar is een taxateur erbij geweest.
  Schade rond de €2000,- euro. De verzekering vind dat Hiddink verantwoordelijk is en het moet oplossen. Dus wij toch maar weer retour naar Hiddink. In eerste instantie kon er niks tot dat we zijden dat we de verzekering in hadden geschakeld en een taxatie rapport hadden en hun de kans gaven om het op te lossen anders werd het bij de verzekering neer gelegd. Toen kon het wel ineens. Er werd een goed dakluik geplaatst. Schade verder op het dak werd hersteld. Maar opdat moment zijn we al meer dan zes weken eigenaar vd caravan. En konden we er niet mee weg. Later bleek dat de tent ook nog eens te groot was. Toen we daar over belden werd ons wederom duidelijk dat we van Hiddink niks hoefden te verwachten. Samen met de Brandt fabriek en een goede caravan dealer in Enschede is dit opgelost.
  Voor ons nooit maar ook nooit geen Hiddink meer. Ze zijn zeer arrogant. Uit meer reviews blijkt dat we niet de eersten waren.
 • Avatar Bennie ★★★★★ 2 maanden geleden
  Mooie zaak met een hele mooie caravan, de KABE ❤️. Onze droomcaravan. Zo jammer dat bij de nieuwe Estate 470 GLE Standaard de toiletruimte veel te krap is. Anders .......
 • Avatar Henk en Herma Smit ★★★★★ een maand geleden
  Mooi bedrijf, vriendelijk personeel,vlotte service.
 • Avatar Basjan van Zijl ★★★★ 3 maanden geleden
  Prima dealer van caravans en campers!
  2 showrooms tegen over elkaar. Vriendelijk personeel. Goede merken!
 • Avatar Henk Grutter ★★★★★ 3 maanden geleden
  Goede info over dakluivel en snelle montage

Op Koningsdag 27 april zijn wij gesloten.

Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vul uw mailadres in om toegang tot de brochures te krijgen
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.